Vikariat som lärare i tyska

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina 33800 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Du blir verksam i Sveriges bästa skolkommun. Du får arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Du får arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp. Stora Hammars skola ger leklust, lärlust och livslust. Med ca 500 barn och unga i åldrarna 6-16 år sjuder skolan av liv och rörelse från morgon till kväll. Stora Hammars skola är det självklara valet för barn, unga och föräldrar i Höllviken. Vi klarar både dagens och morgondagens utmaningar med fokus på hälsa, hållbar utveckling och resultat.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Brinner du för att inspirera och arbeta nära eleverna för att skapa glädje och trygghet i lärandet? Inför höstterminen 2017 söker vi en engagerad och positiv lärare i tyska i de äldre åren. På Stora Hammars skola har alla elever i år 4-9 tillgång till läsplatta och våra klassrum är fullt utrustade med digitala hjälpmedel.

Kvalifikationer

Det är meriterande om du är behörig att undervisa i tyska. Rätt person har god förmåga att samarbeta, såväl som att arbeta självständigt. Vi vill också att du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid, 50 %
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: 2017-08-23 Höstterminens start.
Slutdatum: 2017-10-27 Vikariat.
Anställningens längd: 11 dagar - 3 månader, Vikariatet kommer ev. att förlängas.

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-03
Referensnummer: A463326 - Kopia (3) - Kopia (2) - Kopia

Sök jobbet här

Lön

Månadslön. Individuell lönesättning..

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Löneförmåner

Friskvård.

Övrigt

Vi genomför intervjuer fortlöpande. Anställning gäller endast under förutsättning att övertalighet ej finns i kommunen samt om belastningsregister ej visar på olämplighet.

Kontaktpersoner

Maria Åberg, Biträdande rektor
Telefon: 040-425431
Mobiltelefon: 0709-915431
E-post: maria.aberg@vellinge.se
Amy Berg, Administrativ koordinator
Telefon: 040-425911
Mobiltelefon: 0733-336144
E-post: amy.n.berg@vellinge.se

Läs mer

Stora Hammars skola