LSS Korttid/Fritids och LSS-boende söker sommarvikarier

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 000 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Vellinge kommun med sina ca 35 000 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje. Vellinge kommuns Korttid/fritidsverksamhet för funktionshindrade barn och ungdomar ligger i Skanör. Verksamheten ligger i en stor enplansfastighet omgärdad av en stor tomt. LSS-boendet är beläget i Skanörs centrum och består av fem lägenheter på andra våningen i fastigheten.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

Som aktivitetsledare för barn och ungdomar eller boendestödjare för vuxna personer med funktionshinder ser du till att den enskildes individuella mål och behov tillgodoses enligt upprättad genomförandeplan. Du planerar och strukturerar det dagliga arbetet tillsammans med dina kolleger utifrån verksamhetens uppdrag och mål. Du dokumenterar enligt gällande lagstiftning i verksamhetssytemet Life Care

Kvalifikationer

Du har en adekvat utbildning på minst gymnasienivå. Du är initiativrik, pålitlig och ansvarskännande. Du har förståelse för, stort intresse av personer med funktionsnedsättning. B-körkort är önskvärt. Erfarenhet krävs. Vi har störst behov av sommarvikarier som arbetar under juli och augusti månad.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Schema.

Ansökan

Ansök senast: 2017-05-31
Referensnummer: A650351

Sök jobbet här

Lön

Timlön.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Schema

Dag, kväll, natt och helg.

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Cecilia Rosencrantz, samordnare
Telefon: 040-42 56 81
Mobiltelefon: 0709-91 56 81

Magnus Hellström, Enhetschef LSS Daglig verksamhet
Telefon: 040-42 54 09
E-post: magnus.hellstrom@vellinge.se