Speciallärare/Specialpedagog på Stora Hammars skola

Vellinge kommun använder sig av rekryteringssystemet Offentliga jobb. Du söker jobbet genom att klicka på länken "Sök jobbet här" under Ansökan.

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Du blir verksam i Sveriges bästa skolkommun. Du får arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Du får arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp. Stora Hammars skola ger leklust, lärlust och livslust. Med ca 550 barn och unga i åldrarna 6-16 år sjuder skolan av liv och rörelse från morgon till kväll. Stora Hammars skola är det självklara valet för barn, unga och föräldrar i Höllviken. Vi klarar både dagens och morgondagens utmaningar med fokus på hälsa, hållbar utveckling och resultat. Utbildningsavdelningen ansvarar för ett Lärcenter med vuxenutbildningen i Vellinge kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram.

Arbetsplats

Arbetsbeskrivning

För närvarande söker vi en kvalificerad speciallärare/specialpedagog, med inriktning mot de äldre skolåren och som vill arbeta i syfte med att eleverna ska nå sin fulla potential. Du kommer att tillhöra ett team med engagerade och duktiga pedagoger där du kommer att en nyckelroll i arbetet kring elever i behov av särskilt stöd. Du blir en del av elevhälsoteamet på skolan där strategiska frågor kring skolans specialundervisning, men också enskilda elevärenden diskuteras. På Stora Hammars skola råder en kultur och ett arbetssätt som präglas av samarbete och inkludering, men vi vågar också bryta mönster/strukturer för att hitta bästa möjliga förutsättningar för elevernas utveckling. Det är meriterande om du har behörighet att undervisa i matematik i de äldre åren. Vi lägger stor vikt på att du har en vilja och ett intresse av att samarbeta kollegialt och att du har ett helhetstänk kring eleverna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, där ett hjälpsamt förhållningssätt och humor utgör viktiga delar.

Kvalifikationer

Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, initiativförmåga och inte minst har ett gott förhållningssätt till barn och unga. Vi vill också att du som person är positiv, flexibel och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande. Vi vill att du har goda kunskaper, är nyfiken på nya metoder och att du har erfarenhet av att kunna leda och utveckla i rollen som speciallärare/specialpedagog.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: 2017-08-14

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-04
Referensnummer: A404894 - Kopia - Kopia

Sök jobbet här

Lön

Månadslön. Individuell lönesättning..

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Löneförmåner

Friskvård.

Övrigt

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Kontaktpersoner

Arne Huseby, Tillförordnad rektor
Telefon: 040-425230
Mobiltelefon: 0709-915230
E-post: arne.huseby@vellinge.se
Maria Åberg, Biträdande rektor
Telefon: 040-425431
Mobiltelefon: 0709-915431
E-post: maria.aberg@vellinge.se
Amy Berg, Administrativ koordinator
Telefon: 040-425911
Mobiltelefon: 0733-336144
E-post: amy.n.berg@vellinge.se
Susanne Freij, Administrativ chef
Telefon: 040-425451
Mobiltelefon: 0709-915451
E-post: susanne.freij@vellinge.se

Läs mer

Stora Hammars skola