Chatta med Carina Wutzler den 22 maj kl.13

Nu är chatten med Carina Wutzler öppen!

Chatten är nu avslutad! Tack för att du deltog!

Josefin: Det går rykten om att det ska bli ett hvb boende för ensamkommande flyktingbarn i Rängs Sand. Stämmer detta? (18 maj 11:16)
Vellinge kommun: Hej Josefin. Nej inget jag känner till. Vi håller på att planera ett i Höllviken och tittar även på möjligheterna att etablera ett boende i Vellinge tätort. mvh Carina (22 maj 13:02)
Ronnie: Hej. Testar en sista gång, skickade mail till Vellinge kommun i januari månad och skrev om saknad av ishall. Har inte fått svar än. Skrev fråga här i chatten till Carina förra gången, men fick aldrig svar. Hoppas denna gången på svar. Varför har Vellinge inte en ishall? Det finns 4 sporthallar, ett badhus, flera fotbollsplaner, ett ridhus, några tennisplaner, fullt fungerande idrottsplats både inomhus och utomhus men ingen ishall. Finns det inte intresse för det bland barn/unga/vuxna? Hoppas på svar denna gången. Ronnie Holmquist (19 maj 05:25)
Vellinge kommun: Hej Ronnie! Visst svarade jag dig förra gången. Vi kan inte ha allt i Vellinge kommun och vi har valt att inte prioritera en ishall. mvh Carina (22 maj 13:04)