Vellinge kommun

Nyheter

Aktiviteter på sportlovet

13 februari 2017

Vellinge kommun bjuder i samarbete med organisationer, föreningsliv och företag in till en härlig februarilovsvecka 2017. På denna sida får du tips på roliga aktiviteter.

Nytt projekt ska föra samman nya och gamla kommuninvånare

22 februari 2017

"In i Vellinge" är ett samarbetsprojekt mellan Röda korset (MedMänniskaNu), Rädda barnen och Vellinge kommun. Syftet är att stärka integrationen i kommunen genom möten mellan människor.

Vellinge kommun nominerad till Guldtrappan

17 februari 2017

Guldtrappen är en utmärkelse som delas ut till skolhuvudmän som jobbar långsiktigt och strategiskt med digitalt lärande i skolan. Gott ledarskap för kompetensutveckling, digitala resurser och nätbaserat samarbete är några av kriterierna som ses över. Nu har Vellinge kommun blivit nominerad till utmärkelsen.

Stort intresse för nytt Näringslivsupprop

15 februari 2017

Under onsdagen hölls årets andra Näringslivsupprop för integration i Vellinge, denna gång på Almgården som drivs av Förenade Care. Syftet med uppropet är att skapa en mötesplats för företag, föreningar, arbetsförmedlare och nyanlända jobbsökande.

Mat- och glassförsäljning i Skanörs hamn i sommar

08 februari 2017

Vill du ha din matvagn, mobila glasskiosk eller liknande i Skanörs hamn i sommar? Då är det hög tid att komma in med en intresseanmälan.

Draknästet vanns av Uzafe

08 februari 2017

Idag avgjordes det årliga Draknästet för våra ekonomielever i årskurs 1 (Ek 1a, Ek 1b och Idr 1). Till final gick företagen Uzafe och MealDeal. Drakarna fick överlägga länge innan det vinnande företaget, Uzafe, utsågs.

Vellinge i sociala medier

Här hittar du länkar till några av Vellinge kommuns kanaler i sociala medier. Vi har också en sida där allt finns samlat, Vellinge i sociala medier.

Skicka meddelande till Elin Falkenström

Välkommen till Vellinge! Welcome to Vellinge!

Vellinge kommun ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv.

Vellinge in English

Läs mer om Vellinge Translate this web site

Falsterbo Strandbad turistcenter/Tourist Centre

Vårt turistcenter har öppet hela året. Här på Vellinge.se kan du hitta information och boka boende, se var du kan äta, bada, sporta, besöka kulturevenemang och mycket mer.

Ta del av turistcenters information Read more

Kontaktinformation

Besöksadress: Norrevångsgatan 3
Postadress: 235 81 Vellinge
Telefon: 040-42 50 00
E-post: vellinge.kommun@vellinge.se

Kontakta oss

Tillsammans för ett tryggare Vellinge

insurance-1991216Vellinge kommun jobbar aktivt med brottsförebyggande arbete och för att du som medborgare ska känna dig trygg. Men vi kan alla hjälpas åt!

Om du upplever otrygghet eller vill lämna trygghetsrelaterade tips till oss kan du göra det via denna e-tjänst

Du kan också läsa mer om kommunens trygghetsarbete och vad du själv kan göra på denna sida.

Avfall och återvinning

Här kan du läsa om hur olika typer av avfall hanteras i Vellinge kommun. Här finns också kontaktuppgifter för att ändra ditt sophämtningsabonnemang eller för att anmäla utebliven hämtning.

Läs mer om Avfall och återvinning.

E-tjänster

I Vellinge kommuns e-tjänsteportal kan du som medborgare, företagare eller föreningsrepresentant ansöka om en mängd olika ärenden hos kommunen. Via portalen kan du bland annat följa status på ditt ärende och få en större insyn i hur dina ärenden hanteras hos kommunen.

Läs mer om E-tjänster.